Pakketbezorging

Ook bij het ophalen, bezorgen en transporteren van pakketten mag het je aan niets ontbreken. Ook met betrekking tot het bezorgen van pakketten zijn wij je graag van dienst. Meld je de zending vandaag aan? Dan wordt deze in de meeste gevallen dezelfde dag nog bij je opgehaald. Dit betekent dat de pakketten vaak de volgende dag al bezorgt zullen worden bij de ontvanger. En dit tegen scherpe tarieven en voor de allerbeste service. Bij ons staat klanttevredenheid namelijk hoog in het vaandel. Pas wanneer jij tevreden bent zijn wij dit ook.

Logistiek probleem

Bij AKA Logistics zijn we een expert op het gebied van logistieke dienstverlening. Dit komt natuurlijk mede door onze jarenlange ervaring, maar ook door onze gedreven en zorgvuldige medewerkers. Op het gebied van logistiek kunnen we niet alleen het transport voor je uitvoeren, maar we kunnen je ook voorzien van het juiste advies. Onze medewerkers zijn namelijk op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving op het gebied van logistiek. Ook met betrekking tot de bijkomende kosten en de gestelde transport eisen zijn zij op de hoogte.

Bij AKA Logistics denken we graag met je mee. Of het nu gaat om het kiezen van het meest geschikte transport, om voorraadbeheer, om montage van bepaalde producten, om het vergelijken van transportkosten of om andere zaken, we zijn je graag van dienst. Hierbij staat de wens van jou als klant altijd centraal.

Doordat wij verschillende logistieke diensten aanbieden zijn wij ook in staat om vakkundige analyses te maken. Wij denken graag met je mee wanneer het gaat om logistieke vraagstukken. Wanneer je contact met ons op neemt omdat je kampt met een logistiek probleem kun je van de volgende voordelen profiteren:

Transport door heel Nederland

Flexibele en concrete oplossingen

Jarenlange kennis en ervaring

Praktische en goed uitvoerbare adviezen

Geconditioneerd transport

Ben jij werkzaam als ondernemer en op zoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in geconditioneerd transport. Zoek dan niet verder. Bij AKA Logistics ben je hiervoor namelijk aan het juiste adres. Naast verschillende levensmiddelen zijn er ook andere goederen waarbij geconditioneerd transport noodzakelijk is. Denk aan het vervoer van frisdrank, bier en medische producten. Geconditioneerd transport is bedoeld om kwaliteitsverlies van de te vervoeren producten tegen te gaan en kan in verschillende situaties van belang zijn. Wil je weten wat wij op het gebied van geconditioneerd transport voor jou kunnen betekenen?